Zakaj je NUJNO, da kapsule staranega česna uživate dlje časa?

Zakaj je NUJNO, da staran česen uživate dlje časa?

Številne Slovenke in Slovenci redno uživajo kapsule staranega česna in po več mesecih uporabe pravijo, da so z rezultati zelo zadovoljni.

To je super novica.

Še vedno pa se pri mnogih poraja vprašanje, zakaj in kako dolgo jemati staran česen?

Vsako prehransko dopolnilo je za ustrezen učinek priporočljivo uporabljati neprekinjeno in dosledno dlje časa.

Strokovnjaki priporočajo jemanje vsaj 3 mesece. To je obdobje, ko telo lahko v določnem obdobju popolnoma izkoristi učinek prehranskega dopolnila.

Eden od razlogov za daljše jemanje je v tem, da se limfa in kri menja na 3 mesece, zato je vsaj 3-mesečno jemanje več kot priporočljivo.

Drugi razlog je, da vsako telo potrebuje svoj čas. Pri nekaterih ljudeh se učinki pokažejo hitro, pri drugih ljudeh kasneje, odvisno od stanja telesa.

Koristi, ki jih prinaša dolgotrajno jemanje kapsul staranega česna.

 • Česen vsebuje kalij – kalij vpliva na nižanje krvnega tlaka oziroma, kdor ima pomanjkanje kalija, ima visok krvni tlak.
 • Česen vsebuje vitamin C, ki krepi krvne žile. Najbolj pogost vzrok za nastanek slabega holesterola je prav povečana oksidacija – dober holesterol oksidira, zaradi pomanjkanja antioksidantov pa se poškodujejo tudi stene žil, na katere se lepi slab holesterol in tako maši žile. Krvni strdki so na žalost vzrok za srčne in možganske kapi.
 • Česen so že tisočletja uporabljali kot naravni antibiotik – mnogo pred iznajdbo penicilina. Penicilin je bi po naključju odkrit šele leta 1928, kar je vodilo v dobo antibiotikov. Do takrat pa so se ljudje zdravili izključno z naravo.
 • Česen izboljšuje prekrvavitev, redči kri, preprečuje arteriosklerozo, krepi krvne stene in preprečuje težave s krčnimi žilami, blaži težave s hemoroidi, znižuje krvni tlak, povečuje koncentracijo, izboljšuje spomin, pomaga pri razstrupljanju, vpliva na prebavo, topi sluz v pljučih, blaži prehlade, pomaga pri bronhitisu in celo zavira staranje.
 • Česen vsebuje baker, ki skupaj z vitaminom C vpliva na obnovo las, deluje proti sivenju in krepi kolagen.
 • Česen vsebuje tudi magnezij, ki pa je ključen mineral za celično presnovo – to je proces spreminjanja hrane v energijo. Pomanjkanje magnezija telo sporoča preko krčev in trzanja mišic. Magnezij pa je ključen mineral za vezavo kalcija, ta pa pripomore k razstrupljanju celega telesa.
OKREPITE SVOJ ORGANIZEM

Izberi svojo formulo

Naročite lahko originalno formulo 100, ki vsebuje staran česen ali pa izboljšano Formulo 110, v kateri je staranemu česnu dodan še koencim Q10, ki ga v telesu najdemo največ v srcu, jetrih in ledvicah. Koencim Q10 je del vsake celice in sodeluje pri številnih procesih.

Pripravili smo privlačne pakete, kjer z nakupom lahko veliko prihranite.

KYOLIC® ORIGINAL FORMULA

3 KOSI = -10%

78,28€  70,45€

PAKET-3-Kyolic-Formula100-banner-01
 • Vaš prihranek: 7,83 €
 • Brezplačna poštnina
KYOLIC® CoQ10

3 KOSI = -10%

91,29€  82,16€

PAKET-3-Kypolic-Q10-01
 • Vaš prihranek: 9,13 €
 • Brezplačna poštnina
KYOLIC® CoQ10

6 KOSOV = -20%

182,58€  146,05€

PAKET-6-Kyolic-Q10-01
 • Vaš prihranek: 36,53 €
 • Brezplačna poštnina
Pri nakupu nad 45 EUR

BREZPLAČNA POŠTNINA

Garantirano nizka cena

NAJBOLJŠA CENA

Nakup brez tveganja

ZAŠČITENO PLAČILO

Mnenja uporabnikov

Tadeja Ternar

Tadeja Ternar je dolgoletna manekenka in Miss Slovenije 2007. Svoje izkušnje je nabirala tako doma kot v tujini. Med drugim je sodelovala s priznano blagovno znamko Kenzo v Parizu, Bernardo Marovt v Milanu in agencijami v Dubaju. Leta 2011 je ustanovila lastno modno agencijo in manekensko šolo, hkrati pa že 11 let uspešno vodi družinsko podjetje T&T center.

»Zelo rada imam naravo in že od nekdaj sem zagovornica vsega, kar je povezano z njo.

V trenutni poplavi različnih izdelkov, ki so na tržišču, imam občutek, da so ljudje že zmedeni, kaj uporabljati za svoje zdravje.

Iskreno povem, da sem na neki točki ugotovila, da smo s tem že malo obsedeni. Zdi se mi, da zaužijemo več tablet in kapsul kot hrane in to se mi zdi zelo nenaravno. Naši predniki so živeli brez vsega tega in dočakali so lepo starost.

Sama nisem uporabljala nič posebnega, saj sem se vedno vprašala, kaj vse vsebuje in kako je nastalo. Težko me je kaj prepričalo in če ne verjameš v izdelek tudi nima pravega učinka.

Splet okoliščin me je čisto slučajno pred nekaj meseci pripeljal do izdelka Kyolic. Zakaj je pritegnil mojo pozornost? Ker je preprost! Vsebuje samo česen in že naši predniki so poznali neverjetno veliko njegovih kvalitet.

Ko sem pridobila še nekaj informacij ni bilo več nobene dileme, da gre za pristen, naraven produkt in še iz domačega okolja!

Mateja, Radomlje

Na začetku sem bila malo skeptična nad obljubljenimi učinki staranega česna, ampak sem se odločila, da mu dam priložnost. Prepričale so me raziskave in dobre izkušnje prijateljev. Toda očitno res deluje. Moja zdravnica me je na zadnjem pregledu pohvalila, da je krvna slika boljša.

Aljoša, Maribor

Že od otroštva poslušam, kako je česen zdrav. In res si ga pogosto narežem na solato. Pri tem pogosto malo pretiravan in sem potem malo zaspan, ker očitno res umiri srce. Vedno pa me je motil zadah. Odkar poznam staran česen, ni več težav s slabim zadahom.

Anamarija, Ribnica

Staran česen jemljem sedaj že pol leta in je postal del moje dnevne rutine. Meni pomaga, zato ga lahko le priporočam. IN še to, res nimam nobenega zadaha, kar je najpomembneje.

Marjan, Logatec

Za znižanje krvnega tlaka sem preizkusil že marsikaj. Ampak staran česen … ta pa dejansko deluje. Presenečen sem nad rezultati.

Kristina, Celje

Jaz sem tak vesela, da sem našla staran česen in skrbim za svoje zdravje, ne da bi mi smrdelo iz ust. Super, priporočam.

Jože, Ljubljana

Že dolgo so mi vsi govorili naj probam jest česen, da se mi umirijo zdravstvene težave. Staran česen je očitno tista stvar, ki deluje, kar se je izkazalo tudi na zadnjih krvnih meritvah.

ORGANSKI PRODUKT

QC: ISO 9001 in GMP

BREZ VONJA IN OKUSA